Tarot karta Sunce

horoscope guru

tarot karta sunce [640x480]

Tarot karta Sunce simbol je nade, izliječenja, oporavka, zabave i uspjeha. Ova karta je nagovještaj čuda koja su moguća. karta sunceSve što ćete raditi, radit ćete sa veseljem i lakoćom.  Za mnoge ćete biti privlačni, privlačiti ih svojim optimizmom, šarmom i energijom. Ova karta vas upućuje da se zabavljate, družite, da iskoristite svoje mogućnosti u svim aspektima.

U poslu ova karta simbolizira napredak koji možda niti ne očekujete, ako ste u traženju posla posao će vam sam doći kad to najmanje očekujete i kad izgubite svaku nadu. Uz novac karta nagovještava novac, naročito ako ga od nekog očekujete, ako netko drugi o tome treba odlučivati.

U ljubavi tarot karta Sunce signalizira razdoblje u kojem ćete i vi i partner imati veliku potrebu za vlastitim vremenom,karta sunce3 no to neće utjecati na vaš sklad u odnosu. Uživat ćete u svakom trenutku provedenom uz partnera, a oni koji su sami ljubav će im ući u život na nekom neobičnom mjestu.

Kod zdravlja ova tarot karta simbolizira dobro zdravlje, poput vašega raspoloženja.

 

karta sunce2Okrenuta naopako karta Sunce simbol je usamljenosti, tuge, depresije, pesimizma. Upozorava vas da bi se mogli pojaviti problemi u braku, problemi uz djecu. Glavni razlog ovih problema leži u vašem egocentričnom i pesimističkom raspoloženju.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)