Tarot karta Sud

horoscope guru

tarot karta sud [640x480]

Ova tarot karta simbol je buđenja i rođenja. Karta sud nagovješćuje period dubljeg poniranja u vlastite kvalitete i karta sud4nedostatke. Pred vama je period koji je najbolji dio vašega životnog puta, gdje će se sve kockice života posložiti na pravo mjesto. Upozorava vas da se oslobodite osjećaja krivnje, da date ljudima drugu šansu.

Kod posla tarot karta Sud govori da pazite na svaki detalj jer ovo je period gdje će se svaki vaš potez promatrati. Kao rezultat dobit ćete promaknuće ili novi posao. U financijama ova karta označava odličan period priliva novca, pa i nasljedstva.

U zdravlju ova tarot karta pokazuje da imate pozitivan stav i da će vaše zdravstveno stanje biti dobro.karta sud3

U ljubavi tarot karta Sud ukazuje na trenutke odluka ostajati u vezi ili ne. Ako se odlučite na prekid, znači da je nova ljubav već prisutna. Za one koji se ipak odluče na ostanak u vezi, pred njima je težak put opravdavanja i povratka povjerenja partnera.

 

karta sud1Okrenuta naopako tarot karta Sud simblizira osuđivanje drugih, sklonost kritikama, izbjegavanje odgovornosti, strah od budućnosti. Velika je vjerojatnost da ćete se morati suočiti sa greškama koje ste činili u prošlosti.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)