Tarot karta Smrt

horoscope guru

tarot karta smrt111 [640x480]

Ova tarot karta uvijek izaziva nevjericu i strah, što zapravo ne bi trebalo biti tako. Tarot karta Smrt ne predstavlja tjelesnu smrt, već prekid odnosa, te da je pred vama završetak nečega i početak jedne nove životne faze. U ovoj fazi je važno da ostanete hrabri, dostojni sebe.

U poslu tarot karta Smrt pokazuje vaše nezadovoljstvo, nerazumijevanje, naročito ako mislite da niste dovoljno plaćeni za svoj rad, dobit ćete otkaz, zato razmislite da radije sami date otkaz jer na taj način ćete imati više samopouzdanja da krenete u nove poduhvate. Uz novac ova karta upućuje vas na suočavanje sa realnošću. Financije nisu dobre, ali vrijeme je da se suočite sa tim i krenete dalje.

 

U ljubavnom životu tarot karta Smrt simbolizira probleme koji dugo postoje u vezi. Uhvatite se u koštac sa tim problemima jer ne postoje problemi koji se ne mogu riješiti. Ne bojte se samoće, jer razlog za ostanak u vezi koja je loša nije strah od nepoznatog.tarot karta smrt2

Kod zdravlja tarot karta Smrt pokazuje vam da vam je potrebno mnogo odmora i mira. Ne ignorirajte znakove koje vam tijelo šalje.

 

 

tarot karta smrtOkrenuta naopako tarot karta Smrt simbol je straha od budućnosti, osjećaja tuge.  Bojite se pokrenuti bilo kavu promjenu u životu. Ova karta vas savjetuje da se pokrenete iz strogih vaših okvira razmišljanja, prihvatite nove ideje. Također zbog te vaše tromosti psihičke, pripazite se da ne izgubite partnera.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)