Tarot karta Šestica štapova

horoscope guru

tarot karta šestica štapova [640x480]

Karta Šestica štapova je pozitivna karta koja simbolizira pobjedu, postignuće i dolazak dobrih vijesti. Vrijeme izazova je iza vas i sada je period opuštanja pred vama. Sve što se sada mijenja, mijenja se u pozitivnom smjeru.

karta šestica štapova2Tarot karta Šestica štapova u poslu ukazuje na povoljno vrijeme, novi posao o kojem dugo maštate, ako ostajete i imate želju napredovati na sadašnjem radnom mjestu, samo zatražite, napredak vam neće biti odbijen. U financijama dolazi do poboljšanja vaših prihoda.

U ljubavnom polju ova tarot karta označava plodno i skladno razdoblje. Oni koji su u vezi osjećat će veliku bliskost sa partnerom, obnovit će se izgubljena prisnost. Ako ste slobodni, pred vama je poznanstvo koje će probuditi veliku ljubav.karta šestica štapova3

Zdravstveno polje kod otvaranja ove tarot karte Šestice štapova simbol je dobrog zdravlja.

 

karta šestica štapova1Okrenuta naopako tarot karta Šestica štapova simbolizira gubitak energije, manjak samopouzdanja. Upozorava vas da je pred vama period u kojem zbog gubitka samopouzdanja nećete imati uspjeha da ostvarite vlastite ciljeve. Pred vama su brojni konflikti i uz posao i u odnosima sa partnerom.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)