Tarot karta Šestica novčića

horoscope guru

tarot karta šestica novčića [640x480]

karta šestica novčića2Ovo je vrlo pozitivna i optimistična karta. Simbolizira postignuće, pobjedu, nagradu, novi posao, poboljšanje u financijama. Sve što će se mijenjati sada, mijenjat će se u pozitivnom smislu. Dozvolite si da osjetite ponos i radost. Ovo je razdoblje pozitive i raznolikosti.

U poslu tarot karta Šestica novčića pokazatelj je ako posao tražite naći ćete ga sa lakoćom. Oni zaposleni sa lakoćom će doći do povišice. U financijama stoji dobitak ,poboljšanje ili kroz povišicu plaće ili u nekom nasljedstvu.

U zdravlju ova tarot karta pokazatelj je dobrog zdravlja, tegobe koje su postojale polako nestaju.karta šestica novčića1

Kod ljubavi tarot karta Šestica novčića označava skladno i povoljno razdoblje u ljubavi. Oni koji su u vezi osjećat će veliku bliskost sa partnerom i obnoviti stare iskre. Ako ste slobodni, period je ovo u kojem ćete upoznati osobu o kojoj ste maštali.

karta šestica novčićaNaopako okrenuta ova tarot karta simbolizira prekomjerno trošenje novca, neobuzdano ponašanje, sumnje. Očekujte mnoge konflikte i u poslu i u ljubavi. Ako ste u vezi ili braku budite oprezni jer ova karta upozorava na prevaru.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)