Tarot karta Šest pehara

horoscope guru

tarot karta 6 pehara [640x480]

Tarot karta Šest pehara nosi sjećanja na prošlost, nostalgiju, senzualnost, strast, strpljenje, veliku sreću u seksualnim odnosima.

6 pehara1Pozitivan aspekt tarot karte Šest pehara je snažna emocijalna veza, senzualnost, seksualna privlačnost, uspješna veza ili brak, odlično prijateljstvo, zadovoljstvo postignutim, dok negativan aspekat ove krate ukazuje na nedostatak samokontrole, neumjerenost u užicima, život na staroj slavi, zasićenost brakom, vezom ili prijateljstvom, emocionalna nezainteresiranost.

 

Tarot karta Šest pehara pokazatelj je novog životnog ciklusa, ali na način da prihvatimo prošlost i događaje koji su se odvijali. To je karta nostalgije nečega što nas još zadržava da krenemo naprijed, ali vuće nas  i želja za novim da krenemo dalje upoznamo nove ljude, pokrenemo nove poslove, međutim prevagne nostalgija pa stojimo na6 pehara3 mjestu.

Ova karta nas podsjeća koliko god mi idealizirali prošlost, treba krenuti naprijed, što prije da ne propustimo prilike koje su pred nama. Ona povezuje prošlost sa budućnošču.

U poslu ova tarot karta Šest pehara govori o strahu od novoga, nedostatku samopouzdanja, želji da sve ostane isto, da se ne mijenja.

U ljubavi ova karta predstavlja obnovu neke stare veze. Možda ponovo nađete se sa nekim s kim ste ranije imali vezu.

6 peharaOkrenuta naopako karta Šest pehara simbolizira bježanje od realnost, nerazriješene probleme iz prošlosti, osjećaj krivice. Previše razmišljate o ranama prošlosti, vrijeme je da to ostavite iza sebe i krenete dalje.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)