Tarot karta Sedmica pehara

horoscope guru

tarot karta sedmica pehara [640x480]

Sedmica pehara je simbol gubitka fokusa, neodlučnost, konfuzija, nerealna očekivanja. Ova karta sedmica pehara savjetuje vas da ništa ne poduzimate da se držite onoga što znate. Naći ćete se u sukobu onog tradicionalnog kod vas i novim sedmica pehara3obrascima ponašanja, zato je važno da se držite tradicionalnih granica. Nemojte gubiti energiju na ono što je van vaših mogućnosti.

Tarot karta Sedmica pehara u poslu ukazuje da u poslu vam neće biti dobro. Bit ćete u kontaktu sa nekim starijim kolegom koji će vas gurati. Ako nećete slijedit pravila, neće vam ni ići od ruke.

Uz novac ova tarot karta savjetuje vam da se ne upuštate u nikave rizike, već saslušajte dobornamjerne savjete.

Tarot karta Sedmica pehara u ljubavi ukazuje da ćete imati puno mogućnosti, ali i da ćete se udaljavati od partnera. sedmica pehara4Važno je da ostanete staloženi da ne donosite ishitrene odluke da kasnije ne bi požalili. Iskrenost je najvažnija u vašem emotivnom životu.

Kod zdravlja ova tarot karta savjetuje vam da vam je potreban fizički napor da sve frustracije izbacite iz sebe.

 

sedmica pehara2Naopako okrenuta karta Sedmica pehara simbolizira jednostavnost, jasnoću, spremnost na promjene. Potrudite se da si zadate što više ciljeva jer vrijeme je za promjene. Neće vam nedostajati kreativnosti i mašte.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)