Tarot karta Sedmica mačeva

horoscope guru

tarot karta sedmica mačeva [640x480]

karta sedmica mačeva3Ova karta simbolizira prevaru, potrebu za kontrolom, selidbu. Ako milite i osjećate da vas netko kradom posmatra, vjerujte svom instinktu, to jeste tako. Moguće je da ćete vi nekoga kontrolirati i na taj način oduzeti nekome slobodu, kontrolirajte taj instinkt.

U poslu tarot karta Sedmica mačeva upozorava vas da ćete biti izloženi kontroli, te je nužno savjesno da odrađujete posao. Ne komentirajte o poslovanju tvrtke sa kolegama. U financijama nije vrijeme za pozajmice i ne upuštajte se u nikakve rizike.

U zdravlju ova tarot karta savjetuje vas da se obratite alternativnom i prirodnom načinu liječenja.karta sedmica mačeva1

U polju ljubavi tarot karta Sedmica mačeva govori vam da je važno znati da je povjerenje vrlo bitno u vezi. Ako postoje neke sumnje koje vas proganjaju, razgovarajte sa partnerom.

karta sedmica mačevaNaopako okrenuta karta Sedmica mačeva simbolizira neodlučnost, lijenost, nesigurnost, zanemarivanje upozorenja. Nečija isprika koja vam je donijela štetu sada će doći do vas. Ako vam je nešto ukradeno ili oduzeto, sada će vam to biti vraćeno.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)