Tarot karta Pustinjak

horoscope guru

Tarot karta pustinjak [640x480]

Tarot karta Pustinjak predstavlja,svjesnost, duhovnost, spremnost na dijeljenje sa drugima. To je točka puta na kojoj tuđa pomoć vam nije potrebna. Ova karta pokazuje da ste ušli u fazu razumijevavnja i potreba, ne dozvolite da vam vanjski svijet priječi vaše spoznaje.

pustinjak1Za posao  tarot karta Pustinjaka govori da ćete u poslu radite sve bez poteškoća, sve će vam ići od ruke.

 

 

 

Za ljubav karta Pustinjaka ima drugačije značenje, nije vam period za ljubav, moguće je i da vam se neke bivše ljubavi vrate u život. Ako ste u vezi pritajite se mirujte i čekajte da prođe.pustinjak2

Za novac karta Pustinjaka ukazuje vam da nije vrijeme za ulaganja, trošenje niti igre na sreću.

Kada je pitanje zdravlja, karta Pustinjak pokazuje da  je vrijeme da se suočite sa tegobama i ne oklijevate posjet liječniku.

 

pustinjak3Karta Pustinjak okrenuta naopako ukazuje da je vrijeme koje je pred vama ispunjen osjećajima bespomoćnosti, usamljenosti, odbačenosti. Sad u ovom trenutku nemojte se izolirati jer sam sebi ste tada najveći neprijatelj. Važno je poslušati dobronamjerne savjete osoba kojima je stalo do vas.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)