Tarot karta Pravda

horoscope guru

tarot karta pravda [640x480]

Karta Pravda simbolizira poštenje, iskrenost, viši sud, traganje za istinom. To je karta koja vam poručuje da li ćete slušati ono loše, demona u sebi ili glas anđela. Upozorava na karmu i ono što činite danas da je presudno za vašu budućnost. karta pravda2Tarot karta Pravda poručuje vam da budete iskreni prema sebi, prema drugima, da budete objektivni, ne donosite neke zaključke bez konkretnih činjenica. Ako ste u nekom sudskom sporu sigurno će pravda biti zadovoljena, pa i ako nije u vašu korist.

Uz posao tarot karta Pravda pokazuje vam da je sve posloženo kako treba. Uz novac pravo je vrijeme da igrate neku od igara na sreću. Ova karta predstavlja neočekivani dobitak.

Zdravlje i ova tarot karta upozorava vas da je vrijeme da očistite negativne stvari oko vas, da napravite red u svom životu.

Kod ljubavi tarot karta Pravda pokazatelj je, ako ste nesigurni u svojoj vezi, vjerojatno će svatko krenuti svojim putem. Zakarta pravda3 samce ova karta predstavlja pronalazak osobe baš kavu traže. Važno je biti siguran u ono što želite i to uzeti bez oklijevanja.

 

karta pravda1Okrenuta naopako tarot karta Pravda upozorava van na nepravdu koja je pred vama i koja će vam jako naštetiti. Poseban oprez naglašen ne na posao jer ćete biti izloženi lažnim optužbama, čak je moguće da se protiv vas pokrene i parnica. Sve što radite radite uz dodatni oprez.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)