Tarot karta Petica pehara

horoscope guru

FotorCreated [640x480]

Ova tarot karta simbolizira nesigurnost, strah, nemogućnost da se krene dalje. Naglašava razdoblje emotivne imagesrastrešenosti. Bit ćete zbunjeni vlastitim psihičkim stanjem. Suočit ćete se sa tajnama prošlosti koje ćete morati rasvijetliti. Shvatit ćete da ne možete vjerovati nekome u koga ste do sada imali veliko povjerenje. Morat ćete i znati oprostiti nekome tko vam je zadao veliku bol.

Kod posla tarot karta Petica pehara upućuje na zbunjenost onime što radite. Osjećat ćete se kao u kavezu, vaša intuicija će vam govoriti da tražite novi posao. Financije u ovom periodu najbolje je neka miruju.

Pojavom ove karte uz zdravlje vrijeme je da se odreknete poroka.preuzmi (1)

Kad je ljubav u pitanju tarot karta Petica pehara ukazuje vam da ste u fazi prekida veze, nemojte se uznemiravati. Shvatit ćete da se veza morala završiti da bi vi završili tamo gdje vam je mjesto.

 

preuzmiOkrenuta naopako  ova tarot karta simbolizira završetak patnji, prihvaćanje, zacijelit ćete sve rane. Ovako okrenuta ova tarot karta označava svjetlo koje vas vraća na pravi put. Slušajte svoj unutarnji glas, vlastitu intuiciju koja vas vodi u bolju budućnost.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)