Tarot karta Petica novčića

horoscope guru

tarot karta petica novčića [640x480]

karta petica novčića3Ovo je karta koja obilježava nesigurnost, velika previranja, period neizvjesnosti i borbe. Moguće su velike promjene koje će vas uzdrmati, smrt, razvod, gubitak posla.  Vrlo često ćete se osjećati usamljeno i napušteno. Ali to je samo jedno prolazno razdoblje.

U poslu ova tarot karta govori da posao stagnira i ništa se ne dešava. Prihvatite to sada tako i ne stvarajte si probleme. Ako niste zaposleni još jedno vrijeme tako će i ostati.karta prtica novčića2

U zdravlju ova tarot karta upozorava vas da je vaše psihičko zdravlje jako loše i da potražite stručnu pomoć.

U polju ljubavi tarot karta Petica novčića može značiti da vašoj vezi dolazi kraj. Ukoliko vam to ne odgovara, sagledajte sve aspekte i prilagodite se promjenama koje se od vas očekuju. Budite na oprezu ako se osjećate ugroženo.

karta pertica novčića1Naopako otvorena ova tarot karta simbolizira šok, posljedice prijašnjeg ponašanja, nesigurnost, odvajanje. Vjerojatno je da ćete okončati vezu ili brak, promijeniti posao. Te promjene će biti vrlo stresne za vas, ali ipak slijedi i period u kojem ćete ubrzo stići sretniju budućnost.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)