Tarot karta Petica mačeva

horoscope guru

tarot karta petica mačeva [640x480]

Ova  tarot karta simbolizira konflikte, manjak osjećaja za druge, sebičnost, egoizam, neprijateljsku atmosferu. Karta Petica karta petica mačeva2mačeva upozorava vas na brojne sukobe u kojima ćete se naći, sugerira da se držite na distanci i pazite što govorite. Pazite sa kim ulazite u sukob, da ne stvorite još veće probleme.

 

U poslu tarot karta Petica mačeva upozorava vas da ste sami sebi neprijatelj. Ono što vi očekujete u promjenana na vašem poslu za vas, ne znači da i drugi misle da ste na to spremni. Ako vam se i desi neka promjena loša, nemojte ništa sada poduzimati. Uz novac i financije trebat ćete nečiju pomoć da se riješite dugova.karta petica mačeva3

U ljubavi ova tarot karta simbolizira loše odnose i nerazumijevanje sa partnerom. Vaš ego neće biti sprema na promjene koje partner od vas očekuje.

 

karta petica mačeva4Okrenuta naopako tarot karta Petica mačeva simbol je širenja neistine, ogovaranja, podmetanja. Vrlo je moguće da ćete biti izloženi napadima i konfliktima na poslu. Važno je da uz sve te teškoće sačuvate vlastiti mir.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)