Tarot karta Paž pehara

horoscope guru

Tarot karta Paž pehara

karta paž pehara3Tarot karta Paž pehara koja simbolizira trudnoću, nove početke, rođenje, nadahnuće. Kada vam se otvori ova karta vrijeme je da se opustite, igrate i sanjarite.

U poslu ova tarot karta govori vam da bez obzira na to što u poslu jako dugo imate lošu situaicju, vrijeme pred vama donosi poboljšanje. Imat ćete mogućnost napredovanja, za one nezaposlene posao će im doći kad se najmanje nadaju.

U zdravlju   ova  karta  upozorava vas da dobro poslušate znakove koje vam šalje vlastitokarta paž pehara2 tijelo.

Kod ljubavi tarot karta Paž pehara označava pojavu mlađe osobe u vašem životu. Važno je da nemate predrasude o razlici u godinama.

karta paž pehara1Naopako okrenuta tarot karta Paž pehara simbolizira emotivnu nesigurnost, labilnost, manjak inicijative, loše samopouzdanje. Nešto što ste nedavno doživjeli ostavilo je na vama traga, neka trauma odbijanja. Ta trauma odbijanja ne dopušta vam da se pokrenete niti u jednom segmentu života.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)