Tarot karta Paž novčića

horoscope guru

tarot karta paž novčiča [640x480]

Ova tarot karta odnosi se na stjecanje znanja, komunikaciju, razmišljanje. Savjetuje vam da postanete svjesni sebe, da se karta paž novčića4suočite sa stvarima koje nemate volju odraditi. Sada je vrijeme kada imate svoju budućnost u rukama, imate znanje, sposobnost i kreativnost.

U poslu ova tarot karta naglašava da vam neće ići sve od ruke, da će vas pritiskati rokovi. Ali također ako se usmjerite na rad, postignut ćete odlične rezultate.

U zdravlju tarot karta Paž novčića govori vam da su problemi i tegobe koje imate desile se zbogkarta paž novčića3 vašeg emotivnog stanja.

U ljubavi ova tarot karta pokazuje vam da osjećate nedostatak uzbuđenja i zamor. Došlo je vrijeme da unesete kreativnost u svoj ljubavni život.

 

karta paž novčića1Okrenuta naopako tarot karta Paž novčića simbolizira taštinu, sebičnost, manjak samopouzdanja. Upozorava da ne koristite svoje vještine i znanja, mada se baš to očekuje od vas. U ljubavi pripazite na odnose sa partnerom jer bi vas sebičnost mogla skupo koštati.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)