Tarot karta Paž mačeva

horoscope guru

tarot kartza paž mačeva [640x480]

karta paž mačeva2Karta Paž mačeva simbolizira početak životnog putovanja, rođenje. Označava dolazak važnih vijesti. Ovo je karta inteligencije, uspjeha. Paž mačeva ne kontrolira svoje instinkte, postavlja zamke, remeti redoslijed. Ova karta savjetuje vam da se posvetite vezi ili sebi samima.

U poslu tarot karta Paž mačeva govori o suočavanju sa nerazumijevanjem i neodobravanjem. Savjetuje vam da ne gubite kontrolu u suradnji sa kolegama. Uz financije ova karta simbolizira karta paž mačeva3napredak i dobitak.

U polju zdravlja ova karta upozorava vas da se pripazite ozljeda.

Kod ljubavi tarot karta Paž mačeva govori vam da ne ulazite u veze samo zato što se to od vas očekuje. Zabava vam još nije na prvom mjestu. Ako imate vezu, obratite pažnju da ne gušite partnera, dopustite mu prostora za sebe.

karta paž mačeva1Naopako okrenuta ova tarot karta simbolizira neodgovornost, nemar, strah od nepoznatoga. Savjetuje vam da ne ulazite u nikakve rizike. Zbog straha od nepoznatog propustit ćete mnoge prilike. Ova karta savjetuje vam da mala doza straha od nepoznatoga i nepovjerenja vam je potrebna.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)