Tarot karta Papa

horoscope guru

tarot karta papa [640x480]

karta papa3Ova karta simbolizira, vjeru, moral, autoritet. Pojava ove tarot karte savjetuje vam da se držite onoga što znate, da održavate balanas jer nije vrijeme za promjene. U ovom periodu trebate se držati zadanih obrazaca i činiti ono što se od vas očekuje.

U poslu tarot karta Papa savjetuje vam da će vam posao ići od ruke ako se držite pravila. Ovo je pravo vrijeme da se uključite u neke aktivnosti koje ste do sada izbjegavali. U novcu ova karta savjetuje vas da ne posuđujete novac jer ćete imati probleme.

Kod zdravlja tarot karta Papa govori vam da obratite pažnju na pravilnu prehranu.karta papa2

U ljubavnom polju ova tarot karta savjetuje vam da nije vrijeme za uvođenje promjena. Ne tražite od partnera sada da mijenja ono što vas smeta.

 

karta papa1Okrenuta naopako ova tarot karta upozorava vas da ne prihvatite savjete osobe koja će vas savjetovati jer nije iskrena. Razmišljajte svojom glavom.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)