Tarot karta Osmica štapova

horoscope guru

tarot karta osimica štapova [640x480]

osmica štapova3Osmica štapova simbol je pokretačke energije, promjena, akcije. Neke stvari u vašem životi koje su stagnirale, za koje niste znali kako ih pokrenuti, sada se vrtoglavo pokreću. Mnogo toga će vam biti jasnije. Nemojte biti frustrirani jer ćete trebati brzo djelovati.

U poslu tarot karta Osmica štapova govori o čekanju odluke koju treba drugi da donesu, vi ste sve učinili, više ne možete nikako na to utjecati. Ne požurujte, budite strpljivi ishod će biti za vas povoljan.

U zdravlju ova tarot karta savjetuje vam da se educirate o svojim zdravstvenim problemima, zauzmite pozitivan stav.karta osmica štapova1

Kod ljubavi tarot karta Osmica mačeva sugerira vam spremnost baš sada na vezivanje, ozbiljnu vezu, ali niste sigurni želi li to i vaš partner. Ne požurujte ga, zaokupite se neko vrijeme nečim drugim.

karta osmica štapovaNaopako okrenuta tarot karta Osmica štapova simbolizira tjeskobu, strah, potrošenu energiju. Ovo nije period za poduzimanje akcija prije nego što dobro promislite što želite. Impulzivno ponašanje moglo bi imati teške i trajnje posljedice, naročito u ljubavi.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)