Tarot karta osmica pehara

horoscope guru

tarot karta osmica pehara [640x480]

Karta Osmica pehara simbol je čovjekovih strahova, ovisnosti i razornih impulsa iz prošlosti. Kad se otvori ova karta karta osmica pehara4zapitajte se u čemu ste zapeli, što vas to koči da idete dalje. Ne zavaravajte se da je snašlo vas zlo, okove koje imate samo ste si stavili. Izbor je na vama da pobijedite dosadašnje obrasce vašega ponašanja.

U poslu tarot karta Osmica pehara ukazuje da ste zapeli u poslu koji vam stagnira. Ili nađite novi posao ili se probudite i pokrenite. Ako imate osjećaj da posao nije za vas, tada je to istina, krenite dalje. U financijama slijedi loše razdoblje, ne zanemarujte ono što morate platiti.

Kod ljubavi tarot karta Osmica pehara govori vam da je vrijeme da prekinete vezu u kojoj i vi i partner loše se osjećate.karta osmica pehara2 Ako ipak želite taj odnos zadržati, otvoreno razgovarajte o problemima.

Uz zdravlje ova tarot karta govori da je vrijeme da postanete više aktivni.

 

karta osmica pehara1Okrenuta naopako tarot karta Osmica pehara simbolizira obračun sa vlastitim strahovima, prevelike ambicije. Ova karta označava razdoblje u kojem ćete se osloboditi onoga što vas sputava, vjerojatnost je velika da ćete i prekinuti vezu u kojoj se više ne vidite.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)