Tarot karta Osmica novčića

horoscope guru

tarot karta osmica novčića [640x480]

karta osmica novčića2Ova karta simbolizira, promjene, razdoblje velikih previranja, borbu i neizvjesnost. Označava razdoblje nesigurnosti, neprospavanih noći.  To ne znači negativno, već sav vaš trud koji sada ulažete isplatit će se u budućnosti.

U poslu tarot karta Osmica novčića najavljuje promaknuće koje nosi sa sobom i odgovornost i izazove. Ako tražite posao zaposlit ćete se na jako dobrom poslu. U financijama ne računajte na laki dobitak.

Kod zdravlja ova tarot karta savjetuje vas da učinite sve da zadržite svoju psihičku stabilnost koja je narušena.karta osmica novčića1

U polju ljubavi tarot karta Osmica novčića može značiti da vezi dolazi kraj. Ako to ne želite, saslušajte i želje partnera.

karta osmica novčičaNaopako okrenuta tarot karta Osmica novčića simbolizira negativne posljedice ranijeg ponašanja, nesigurnost, krizu, vlastiti konflikt. Period pred vam pun je razmišljanja, vjerojatno ćete prekinuti vezu ili promijeniti posao.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)