Tarot karta Osmica mačeva

horoscope guru

tarot karta osmica mačeva [640x480]

Ova tarot karta simbolizira čovjekove strahove, lijenost, ovisnost, negiranje problema. Kad vam se pojavi ova karta karta osmica mačeva2zapitajte se gdje ste zapeli i zašto vam život stagnira. Karta Osmica mačeva simbolizira i neku ovisnost o alkoholu, drogi, kocki. Nemojte to negirati i misliti da vas je snašlo zlo, odgovornost je na vama.

Kod posla tarot karta Osmica mačeva pokazuje vam nezadovoljstvo poslom koji radite, na vama su odluke da napustite posao i nađete novi il ise suočite sa sadašnjim stanjem. I novčano ova tarot karta simbolizira probleme, loše razdoblje, premalo novca.

U ljubavnom segmentu tarot karta Osmica mačeva vam govori da je došlo vrijeme da izađete iz loše veze u kojoj trpite i vikarta osmica mačeva3 i partner. Ako ipak želite zadržati partnera, vrijeme je da otvoreno razgovarate.

Uz zdravlje ova je tarot karta simbol stresa, ali možete ga se riješiti uz više fizičke aktivnosti.

 

karta osmica mačeva1Okrenuta naopako tarot karta Osmica mačeva simbolizira obračun sa vlastitim strahovima, pomicanje svojih granica i veliku ambiciju. Karta pokazuje da ćete pomicanjem granica naći snagu da odete iz veze koja vas guši, koja je jako loše utjecala na vas.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)