Tarot karta Obješeni

horoscope guru

tarot karta obješeni [640x480]

karta obješeni4Tarot karta Obješeni simbol je žrtve, odgađanja, čekanja. Ranjiv je, prepušta se vlastitoj sudbini. Ukazuje vam da se žrtvujete za nešto što vam čini bolju budućnost. Obješeni sugerira ako imate neke dvojbe, odgodite sve za kasnije.

Za posao tarot karta Obješeni objašnjava da ste nezadovoljni poslovnom situacijom. Savjet je da se strpite i prihvatite čekanje kao izbor. Loše finanacije neka vas ne uznemiravaju, kolo sreće se okreće i poboljšanje je pred vama.

U ljubavi ova tarot karta upozorava vas da je vaša veza na raskršću, ništa nemojte požurivati. Ako mislite da je vaša vezakarta ovješeni2 dobra, savjet vam je da provjerite gdje se kreće vaš partner.

Zdravlje i ova tarot karta Obješeni pokazuje vam da se zdravstveno stanje poboljšava.

 

karta obješeni3Naopako okrenuta karta Obješeni simbolizira vaše vlastito nepovjerenje. Stanite, razmislite i sami sebi objasnite vlastite motive i ono što želite. Ova vas karta upozorava da ste škrti prema sebi i prema drugima. Vrijeme je da se promijenite da sami sebe pristupite na drugi način kao i prema drugima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)