Tarot karta Mjesec

horoscope guru

tarot katra mjesec [640x480]

Tarot karta Mjesec simbol je straha, tjeskobe, nesigurnost u nama. Pokazuje razdoblje emocionalne rastrešenosti, vraćanja starih strahova i nesigurnosti. Sa druge strane važno je što ova karta tjera vas na vlastita razmišljanja, intuiciju koju svakako morate slijediti. Karta koja govori da ćete u ovom razdoblju biti suočeni sa mnogim problemima prošlosti, koje ovoga puta morate riješiti.

mjeesec3Uz poslovni segmenat tarot karta Mjesec pokazuje da ćete biti zbunjeni i nesigurni kojim putem da krenete. Važno je da se oslonite na vašu intuiciju koja neće griješiti.

U ljubavi tarot karta Mjesec daje vam do znanja da obratite pažnju na vlastite emocije i postupke. Partner bi mogao vaše stanje ili riječi  protumačiti na krivi način mogli biste ga povrijediti.mjesec1

 

Novčano ova karta vam pokazuje da nije vrijeme za nikakva ulaganja, strpite se da ovaj period prođe.  U zdravlju odličan je period da prekinete sa nečim od poroka.

Karta Mjesec okrenuta naopako simbolizira tajne, nesporazume, nepovjerenje, izdaju, mjesec2zanemarivanje vlastite intuicije. Također Mjesec okrenut naopako simbol je poziva da vas vrati na pravi put sa kojega ste skrenuli. Označava da ste u lošoj vezi il iste u problemu sa samim sobom emotivno. Mjesec simbolizira i laži sa kojima bi mogli biti suočeni, ali važno je slijediti svoj unutarnji glas.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)