Tarot karta Mag

horoscope guru

 

tarot karta mag

Karta  Mag. Iskoristite pozitivne potencijale univerzuma, usmjerite ih prema svojim ciljevima. Oblikujte svoj svijet i želje danas, onako kako vi to želite.

mag3Karta Maga iskorištava duhovnu energiju koja zrači oko njega. Ujedinjuje 4 elementa, vodu, zemlju, zrak i vatru. Izbalansiran tom energijom stvara čuda i čaroliju. Mag pluta između svjesnog i nesvjesnog, to je kreator realnosti, potencijala, te usmjerava razvoj situacije kako bismo je uspjeli kontrolirati.

Uči nas da imamo apsolutno moć i snagu sada, da mijenjamo stvari po našim željama. Treba iskoristiti svoje vlastito pozitivno razmišljanje, pozitivnu energiju koja se nudi i iskoristiti i vjerovati da je sve što želimo,sada danas, moguće.

mag2

Mag ukazuje kako je sada vrijeme prigodno za promjenu situacije. Sada, danas je na nama da preuzmemo inicijativu, rizik, te da budemo odlučni jer nas očekuje pozitivan ishod. Mag daje duhovni i materijalni potencijal, čak ga ni negativne karte Male Arkane ne mogu nadjačati.

mag1Karta Mag na ljubavnom planu sugerira period čvrste veze, uspjeha, predviđa jaku romansu za one koji nisu u ljubavnoj vezi.

Mag  uvijek ima poseban i konkretan plan kojim nas želi iznenaditi.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)