Tarot karta Luda

horoscope guru

tarot karta luda [640x480]

Karta Luda simbol je početka, rođenja, podsjeća vas da uživate u vlastitom životu. Traži istinu i sklad. Ova tarot karta je karta luda4energična, racionalna i besmrtna. Postavlja zamke, ne kontrolira svoje instinkte, ali nekad i pomaže. Otvaranjem ove karte savjet je da se posvetite svojoj vezi ili sebi samom, umjesto da tražite nešto novo.

Uz posao tarot karta Luda upozorava vas da ćete biti suočeni sa problemima i nerazumijevanjem. Savjetuje vas da kolegama objasnite svoje stavove kao i okolini. Uz novac ova karta predkazuje dobitak i napredovanje.

U ljubavi tarot karta Luda simbilizira da niste spremni na ozbiljnu vezu. Ne obazirite se na tuđe komentare, ako nistekarta luda2 spremni na konkretnost. Ova tarot karta predstavlja dobru zabavu i flertovanje.

Uz zdravlje ova karta pokazuje poteškoće koje vas dugo muće, te je nužno da posjetite liječnika.

 

karta luda1Okrenuta naopako tarot karta Luda simbolizira strah od samoće, strah od nepoznatoga, nemar i neodgovornost. Savjetuje vam da ne riskirate previše i da se klonite svake akcije. Također vas upozorava da od straha od nepoznatoga propuštate prilike koje vam se nude.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)