Tarot karta ljubavnici

horoscope guru

tarot karta ljunavnici [640x480]

Ova karta simbol je nevinosti, povjerenja, radosti, harmonija suprotnosti. Tarot karta Ljubavnici naglašava jaku emotivnu karta ljubavnici2vezu i povjerenje koje je sve veće. Osim ljubavne veze mogu biti i snažan simbol povjerenja, prijateljstva. Otvaranje ove karte pokazuje na nesporazume sa samim sobom, životne filozofije.  Ova tarot karta nam savjetuje da razbijemo naš unutarnji glas koji nas sputava i vlastite emocije.

Uz posao tarot karta Ljubavnici pretkazuje donošenje važnih odluka. Trebate pripaziti da užitak odvojite od posla. U financijama ova karta vam govori da zbog ljubavne zanesenosti trošit ćete više nego obično.

Kod zdravlja tarot karta Ljubavnici naglašava da se problemi uz zdravlje, ako postije, popravljaju.karta ljubavnici3

U ljubavi ova tarot karta govori da je ljubav centar vašega života. Ako nemate partnera i vezu ostvarit ćete veliku povezanost i strast. Za one u vezi, odnos postaje sve čvršći, mnogi će se odlučiti na  brak ili zajednički život.

 

karta ljubavnici1Okrenuta naopako ova karta govori da je moguć prekid veze ili dolaze problemi u vezi. Ovako okrenuta karta simbolizira, nevjeru, strah od odgovornosti. Vi i partner naći ćete se u velikom iskušenju zbog izazova.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)