Tarot karta Kula

horoscope guru

tarot karta kula [640x480]

Tarot karta Kula simbol je velike borbe, neizvjesnosti i promjena. Naglašava period briga, straha, neprospavanih noći. Vrlo karta kula2je moguće da ćete se naći u velikim promjenama koje će uzdrmati vaš život. Moguć je razvod, smrt, bolest, gubitak posla.

Uz  posao ova tarot karta označava oprez, bez obzira koliko ste sigurni u svoj posao budite na oprezu. U financijama ne trošite novac van svojih mogućnosti.

Kod zdravlja ova tarot karta Kula pokazuje i govori da je vaše psihičko stanje vrlo loše.

U ljubavi tarot karta Kula može dati značenje da vašoj vezi dolazi kraj. Ako je za vas prekid neprihvatljiv, sagledajte svekarta kula3 aspekte i uhvatite se razgovora sa partnerom.

 

karta kula1Okrenuta naopako ova tarot karta simbolizira šok, nevjericu, krizu, posljedice prijašnjih ponašanja. Razdoblje pred vama je period velikih previranja i promjena, neki će prekinuti vezu ili brak, drugi će ostati bez posla. Ovo je težak i stresan period.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)