Tarot karta Kraljica pehara

horoscope guru

tarot karta kraljica pehara [640x480]

kraljica pehara4Kraljica pehara simbolizira mudrost, znanje, tajanstvenost, druželjubivost. Pomaže vam da rasvijetlite stvari koje vi inače ne vidite u donošenju ispravnih odluka. Tarot karta Kraljica pehara upućuje vas da vjerujete u sebe, svoje osjećaje, svoju intuiciju, prepoznate svoje talente. I ono najvažnije, slušajte svoje srce.

Kada se u polju posla otvori ova tarot karta, sibolizira novi posao. Pred vam,a su nove mogućnosti koje su važne za vašu budućnost. Ne obazirite se na ogovaranja na poslu. Obratite pažnju na žensku osbu svijetlije kose koja će vam biti od pomoći. U financijama stojite dobro, ali poslušajte savijet starije ženske osobe.

U ljubavi tarot karta Kraljica pehara simbol je privlačnost, ako ste žena dopast ćete se suprotnom spolu, očekuje vaskraljica pehara3 pažnja i laskanje. Ova karta simbol je i koketiranja, flerta, možete se previše zanijeti u tome i otići predaleko.

Ako imate probleme uz zdravlje ova karta signalizira da ih ne zanemarujete, već potražite pomoć liječnika.

 

karta kraljica pehara1Okrenuta naopako tarot karta Kraljica pehara simbolizira nesporazume, konflikte, zanemarivanje vlastitih emocija, pristajanje na neke stvari koje nisu za vas pozitivne. Morate se uhvatiti u borbu sa vlastitim nerazriješenim emocijama. Pripazite se da se u vezi ne dogodi prevara. Bit ćete izloženi ogovaranju od strane ženske osobe iz okoline.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)