Tarot karta Kraljica novčića

horoscope guru

tarot karta kraljica novčića [640x480]

karta krlajica novčića3To je karta koja simbolizira žensku osobu iz vašega života tamnije kose. Predstavlja žensku moć, pažnju, predanost, osobu punu ljubavi. Glavna karakteristika ove karte je plodnost, može predstavljati trudnoću i rođenje djeteta, ali isto tako i novi životni početak. Bit ćete zauzeti poslom oko stana ili kuće, pripazite da ne upadnete u dugove.

U poslu tarot karta Kraljica novčića nagovještava povoljne događaje, kreativnost. Žena tamne kose koja radi sa vama, osoba je na koju se možete osloniti. Karta savjetuje da na poslu držite neku sitnicu iz vašega doma, da bi se osjećali još ugodnije. U financijama nagovještava dobro ulaganje, vrlo dobar priliv novca.

Kod zdravlja ova tarot karta savjetuje vas da sebe i svoje zdravlje stavite na prvo mjesto. Ako postoje zdravstveni problemi,karta krlajica novčića2 pokušajte ih liječiti alternativom.

U ljubavnom polju tarot karta Kraljica novčića simbol je povoljnog razdoblja, bit ćete privlačni suprotnom spolu. Ako ste slobodni preko tamnokose prijateljice upoznat ćete osobu za vezu. Oni koji su u vezi ponovo će oživjeti prisnost i strast.

karta kračjica novčićaNaopako okrenuta ova tarot karta označava manjak životne inspiracije. U poslu se nećete moći nositi sa izazovima, očekuju vas blokade. Prema partneru se ponašate previše zaštitnički što ga guši i udaljava se od vas.  Potreba za kontrolom i ljubomorom izjeda vas.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)