Tarot karta Kraljica mačeva

horoscope guru

tarot karta kraljica mačeva [640x480]

Tarot karta Kraljica mačeva simbol je stabilne žene, neovisne, racionalne. Ona je simbol mudrosti, duhovnosti, tajanstvenosti. Ona vam savjetuje da budete smireni, strpljivi, može i simbolizirati crnu ženu iz vaše okoline.

Tarot karta Kraljica mačeva u poslu ukazuje vam na novu priliku koja je pred vama, posao od ključne važnosti za vašu karta kraljica mačeva1budućnost. Tamnokosa žena će vam dati dobre informacije da to ostvarite. Također u financijama, veliku ulogu oko dobitka imat će tamnokosa žena.

 

Ako ste žena kad je ljubav u pitanju ova tarot karta vam govori da ćete biti neodoljivi suprotnom spolu, mnogi će željeti vaše društvo i obasipati vas pažnjom. Također je moguće da će vam se u već postojeću vezu umiješati majka, morate joj dati do znanja gdje su granice njezinog uplitanja.kraljica mačeva2

Kod zdravlja ova tarot karta pokazuje vam da ako imate probleme zdravstvene zatražite i drugo mišljenje.

 

karta kraljica mačevaOkrenuta naopako tarot karta Kraljica mačeva simbolizira konflikte, otuđenje, zanemarivanje vlastitih emocija. Ova karta vas upozorava da se morate suočiti sa vlastitim emocijama, da obratite pažnju na što pristajete, jer ukoliko u ljubavnom odnosu pristanete na nešto što ne želite, čekaju vas značajne posljedice.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)