Tarot karta Kralj štapova

horoscope guru

tarot karta kralj štapova [640x480]

karta kralj štapova4Karta Kralj štapova predstavlja uspješnost, samopouzdanje, brzinu, optimizam. Ova tarot karta poručuje vam da slijedi period u kome razum mora nadvaldati emocije. Period u kojem je važno postići samokontrolu da biste mogli ovladati situacijama koje su pred vama u donošenju važnih odluka. Ova karta može predstavljati i važnu mušku osobu iz vašega života koja ima veliki uticaj na vas.

U poslu tarot karta Kralj štapova govori vam da ćete biti uspješni i da vaš trud će biti nagrađen. Muška osoba svjetlije kose koja vam je nadređena bit će vam od velike pomoći.  Ako ste u potrazi za poslom muškarac svjetlije kose ponudit će vam posao iz dobrih namjera. U financijama ova tarot karta upozorava vaskarta kralj štapova2 da u svakom trenutku morate imati uvid u svoje financije.

Kod zdravlja tarot karta Kralj štapova upozorava vas da uvedete red i disciplinu u prehranu.

U ljubavi tarot karta Kralj štapova predstavlja značajan susret i poznanstvo starije osobe koja će vas privući.

karta kralj štapova1Naopako okrenuta ova tarot karta simbol je egoističnog čovjeka sa velikim potrebama za moći, netolerantnost i osuđivanje. Ovako okrenuta karta silbolizira da želite pobjeći od vlastitih problema.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)