Tarot karta Kralj pehara

horoscope guru

tarot karta kralj pehara [640x480]

karta kralj pehara2Ova karta simbolizira dobrog prijatelja, slušaoca, on vodi računa o tuđim osjećajima. Simbolizira stabilnu očinsku figuru. Pomaže vam da se pomirite sa bolnim sjećanjima, kompleksima i da postanete svjesni sami sebe. Svaka odluka koju ćete donositi imat će uspjeh, sve što ćete raditi donosit će vam rezultate.

U poslu ova tarot karta pokazuje da je vrijeme za promaknuće ili traženje novog posla. Bit će vam naklonjena starija muška osoba, ako zatrebate savjet, obratite se. U financijama dobit ćete priliku za dodatnu zaradu.

Uz zdravlje ova tarot karta znači da ste u dobroj formi i da nemate probleme sa zdravljem.karta kralj pehara1

Kod ljubavi tarot karta Kralj pehara simbolizira period zadovoljstva i spontanosti. Veza će vam cvjetati, a osobe koje nisu u vezi započet će odnos sa jednom vrlo odlučnom osobom.

karta kralj peharaNaopako okrenuta ova tarot karta simbolizira taštinu, sebičnost, manjak samopouzdanja, sklonost porocima. Upozorava vas da nikako ne koristite svoje znanje i vještine. Sada nije vrijeme da mijenjate posao. Pripazite se odnosa sa partnerom, previše ste posvećeni sebi i vlastitim željama.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)