Tarot karta Kralj mačeva

horoscope guru

tarot karta krlaj mačeva [640x480]

karta krlaj mačeva3Ovo je karta koja simbolizira ravnotežu, istinu, snagu.  Ovo je period kad ćete biti fokusirani na sebe, opterećeni sobom, ali imajte na umu tuđe potrebe i emocije. Ova tarot karta označava period u kome ćete mijenjati vlastito ponašanje, razmišljanja i očekivanja.

U poslu tarot karta Kralj mačeva govori da ćete biti često u kontaktu sa muškarcem čije će vam se ponašanje činiti dosadnim i zamarati vas.  Ako tražite posao, on će biti ovisan o muškarcu tamnije kose.  U financijama i novcu vrijeme je da se suočite sa problemima i da pokrenete način da ih riješavate.

Kod zdravlja ova tarot karta govori o problemima i mnogim pretragama na koje ćete morati otići.karta krlaj mačeva2

Kod ljubavi tarot karta Kralj mačeva ukazuje na poteškoće sa muškarcem tamnije kose. Ako ste u vezi sa takvim muškarcem ne trudite se mijenjati njegove stavove, prihvatite ga takvog kakav jeste ili krenite dalje.

 

karta krlaj mačeva1Okrenuta naopako ova tarot karta simbolizira diskiminaciju, nepravdu, potrebu za izražavanjem emocija. Upozorava van na manipulativnog tamnijeg muškarca koji nije iskren. Na poslu je potreban oprez jer bi mogli biti diskriminirani. Ako na bilo koji način pretrpite neku nepravdu, zatražite pomoć i pokrenite sudski spor.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)