Tarot karta Kotač sreće

horoscope guru

tarot karta kotač sreće [640x480]

Kotač sreće simbolizira ključne promjene u životu. Upozorava i na to da se život sastoji od uspona i padova, sretnih karta kotač sreće3razdoblja i onih nešto težih. Ova karta označava čovjekovu traumu u životu promjenu koju teško proživljava.

U poslu tarot karta Kotač sreće simbolizira vaše nezadovoljstvo, želju da krenete dalje i slušajući vlastitu intuiciju to ćete i ostvariti. Uz novac  ova tarot karta za one koji su u poteškoćama ukazuje na poboljšanje, dok za one koji  nemaju probleme, simbolizira dolazak nepovoljnog perioda.

U zdravlju tarot karta Kotač sreće simbolizira promjene koje vam mogu naštetiti. Važno je da se sačuvate stresa ikarta kotač sreće2 izbjegavate negativne osobe.

U polju ljubavi ova tarot karta govori za one u vezama da budu uporni u promjenama koje žele i ne prihvaćaju nametljive situacije. Za one koji nisu u vezi ova karta ima značenje novog početka i poznanstva.

 

karta kotač sreće1Okrenuta naopako ova tarot karta pokazuje vam razdoblje poteškoća i životnih faza u kojima ćete se teško snalaziti. Bit ćete nespremni za donošenje odluka, a na radnom mjestu nedostatak napretka će vas frustrirati. U ljubavi loši odnosi sa partnerom neće ostaviti teže posljedice.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)