Tarot karta Kočija

horoscope guru

karta kočija [640x480]

Tarot karta Kočija simbolizira snagu, pobjedu,ambicije. Karta koja pokazuje divlja stvorenja koja vuku kočiju, ta stvorenja kocija4su vaša volja, vaša snaga. Ova karta vam savjetuje da je vrijeme da se borite za sebe.

 

U poslu tarot karta Kočija pokazuje probleme uz osobu koja će raditi protiv vas. Bitno je da zadržite prisebnost i ne pokažete agresiju. Posvetite se da posao obavljati savjesno. Uz financije stojite jako dobro, ako imate nekih dugova imat ćete priliku ih i podmiriti.karta kocija2

Kod zdravlja ova tarot karta Kočija, pretkazatelj je dobrog zdravlja i dobre kondicije.

Na ljubavnom planu ova karta govori da će partner vršiti veliki pritisak na vas u svojim željama. Budite sigurni u ono što vi želite i nikako ne odstupajte od svojih principa.

 

karta kocija1Okrenuta naopako tarot karta Kočija, savjetuje da obuzdate vlastite emocije, afekte i instinkte. Vaš nemar šteti i vama i onima oko vas. Izgubili ste u potpunosti kontrolu nad svojim životom. Vrijeme j da se prisjetite vlastitih ciljeva.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)