Tarot karta Dvojka pehara

horoscope guru

tarot karta dva pehara [640x480]

karta dva pehara3Dvojka pehara simbol je prijateljstva, vjenčanja, iskrene ljubavi, prosidbe. Karta je to sklapanja novih veza, novih poslova, novih prijateljstva. Simbolizira snažnu intimnu vezu i povezanost. Ova tarot karta savjetuje vam da razbijete stagnaciju i slušate unutarnji glas i emocije.

U poslu tarot karta Dvojka pehara pokazuje za vas vrlo povoljnu situaciju. U svemu što radite bit ćete jako dobri i dobiti pohvale kolega i nadređenih. Za financije ova tarot karta je pokazatelj karta 2 pehara2opuštenosti i ravnoteže.

Uz zdravlje tarot karta Dvojka pehara pokazatelj je dobrog zdravlja ili ozdravljenja.

Kod ljubavi otvaranjem ove tarot karte govori se da će ljubav biti centar vašega života. Ako niste u vezi srest ćete nekoga sa kim ćete pokrenuti vezu uz jaku povezanost i požudu. Ako ste u vezi pokrenut ćete odluke o braku.

 

karta dva pehara1Okrenuta naopako ova tarot karta pokazatelj je prekida veze ili samo problema koji su prolazni. Ovako okrenuta karta simbolizira nevjeru i strah. Parter i vi naći ćete se u iskušenju i izazovima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)