Tarot karta dva novčića

horoscope guru

tarot karta dva novčića [640x480]

karta dva novčića3Ova karta simbolizira umor, prilagođavanje. Ova karta vas upozorava da ste iscrpljeni da poteškoće koje imate morate rasporediti. Ona je ipak i karta uspješnosti.  Upozorava vas da ste usredotočeni na dva važna životna aspekta.

U poslu ova tarot karta upozorava vas na turbulentno razdoblje, sa više obaveza. Važno je da podijelite odgovornost sa kolegama. U novcu i financijama ova karta govori da loše stojite, ali da nema razloga za strah.

Kod zdravlja tarot karta Dvojka novčića savjetuje vam da se više odmarate jer stres i brige su vas izmorili.karta dva novčića2

U ljubavi tarot karta Dvojka novčića označava period kad nemate vremena za voljenu osobu. Savjetuje vam da to vrijeme nađete jer posvećenost ljubavnom životu napunit će vaše baterije.

 

katra dva novčića1Naopako okrenuta ova tarot karta simbol je olakšanja, smanjenog stresa i manje briga. Ovako okrenuta karta savjetuje vam da je razdoblje problema i stresa iza vas da se posvetite onome što volite. Vrijeme je da unesete ravnotežu u život jer nema potrebe da više balansirate.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)