Tarot karta Devetka štapova

horoscope guru

tarot karta devetka štapova [640x480]

Ovo je karta koja simbolizira, hrabrost, dosljednost i snagu. Savjetuje da se smirite i umirite unutarnje tenzije jer mnogo je karta devetka štapova4toga pred vama. Ne dozvolite si brige i pesimizam, zapitajte se što je najgore da se moglo desiti i vidjet ćete da nije strašno.

Kod posla tarot karta Devetka štapova  govori vam da je situacija napeta i da trebate zadržati svoj mir. Što god da se dešava nije vrijedno da gubite dostojanstvo i ponos. Vjerojatnost je da ćete ostati bez posla. Ni financije nisu dobre u ovom periodu, usmjerite se na razmišljanja na što previše trošite.

Zdravlje i ova tarot karta simbol su stresa i depresija koje utječu na kardiovaskularni sistem. Pokušajte naći vlastiti mir.karta devetka štapova3

U ljubavi tarot karta Devetka štapova savjetuje vam da ništa nije nepopravljivo i konstantno. Nije period u kojem ćete uživati uz partnera, dajte mu vremena i prostora.

 

karta devetka štapova1Okrenuta naopako tarot karta Devetka štapova simbol je vlastitog nepovjeranja, nerazumijevanja, manjka samopouzdanja. Sve to vam onemogućuje bolji napredak. Karta vam savjetuje da se trgnete i zauzmete za sebe i svoje strahove.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)