Tarot karta Devetka novčića

horoscope guru

tarot karta devetka novčića [640x480]

Devetka novčića simbolizira, sreću, nadu, blagostanje. Karta koja vam savjetuje da imate vjere u sebe jer ćete imati dobru karta devetka novčića3budućnost, život će vam postati sretniji. Bit ćete zadovoljni sobom a i drugi sa vama.

Uz posao tarot karta Devetka novčića govori vam o napretku na poslu, unapređenju, ako ste nezaposlena osoba očekuje vas posao koji se niste ni nadali da bi mogli dobiti. Novca vam neće nedostajati.

 

Uz zdravlje tarot karta Devetka novčića vam govori da ste mirni i spokojni. Zdravstveno stanje ako je i bilo u problemima, karta devetka novčića2polako se popravlja.

Kad je ljubav u pitanju ova tarot karta vrlo je povoljna. Ovo je odlično vrijeme za druženje, upoznat ćete novu osobu na nekom vrlo neobičnom mjestu, ako ste u vezi, odnosi sa partnerom postaju sve bolji i zreliji.

karta devetka novčića1Okrenuta naopako ova tarot karta simbolizira nisko smopouzdanje, neispunjenost, nepovjerljivost, neimaštinu. Razdoblje je u kojem ste previše usredotočeni na ono što nemate, umjesto na ono što vam nedostaje. Nedostatak vjere čini vas nepovjerljivim, tjeskoba je zavladala vama. Ova karta savjetuje da se prepustite događajima da vas vode. Ali isto tako da imate više vjere u sebe i one bližnje koji vam žele pomoći.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)