Tarot karta Devetka mačeva

horoscope guru

tarot karta devetka mačeva [640x480]

karta devetka mačeva2Ova karta simbolizira strah, tjeskobu, nesigurnost. Označava period nerazriješenih strahova i starih emocija. Savjetuje vas da slušate vlastite instinkte. Ovo je razdoblje gdje ćete biti suočeni sa tajnama prošlosti.

U poslu tarot karta Devetka mačeva govori vam da ćete biti zbunjeni i nećete znati kojim putem krenuti. To je sve posljedica depresije u kojoj se nalazite. U financijama sačekajte sa odlukama.karta devetka mačeva1

Kod zdravlja ova tarot karta savjetuje vas da tjeskobu liječite alternativom a ne alkoholom i tabletama.

Kod ljubavi tarot karta Devetka mačeva savjetuje vas da obratite pažnju na vaše emotivne reakcije kojima bi mogli povrijediti partnera. Vjerujte svome partneru jer to je jedini način da se riješite tjeskobe u ovom periodu.

karta devetka mačevaNaopako okrenuta ova tarot karta simbolizira nadu, pomoć, kraj briga, ponovni početak na svim životnim poljima. Svojom snagom volje pobijedili ste tjeskobu koja vas je kočila.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)