Tarot karta Desetka štapova

horoscope guru

tarto karta desetka štapova4 [640x480]

karta desetka štapova1Ovo je tarot karta koja simbolizira teret, umor, iscrpljenost. Upozorava vas da ste iscrpljeni i da teret koji nosite nije samo vaš. Zapitajte se koja je cijena uspjeha i slave. Pripazite da vaš angažman u poslu ne naškodi vašoj vezi.

U poslu ova tarot karta upozorava vas da imate veliku želju da se dokazujete, da ste uzeli previše posla u sovje ruke i da se borite sa velikim stresom. U financijama ova karta govori da one slabe .

Kod zdravlja tarot karta Desetka štapova govori da veliki stres i brige su već napravili štetu u karta desetka štapova2vašem zdravlju. Važno je da nekoliko dana uzmete odmor i maknete se od svega.

U ljubavi tarot karta Desetka štapova označava težak period u vezi. Vaš partner proživljava teške trenutke. Partnerova potištenost nema veze sa vama.  Potrudite se da voljenoj osobi budete podrška u teškim trenucima.

karta desetka štapovaNaopako okrenuta  ova tarot karta simbolizira opuštanje, odmor od stresa. Karta poručuje da je period stresa i lošeg razdoblja iza vas. Vrijeme je da se posvetite obitelji i voljenoj osobi.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)