Tarot karta Desetka novčića

horoscope guru

tarot karta desetka novčića [640x480]

desrtka novčića3Ovo je karta koja simbolizira sretno razdoblje, nasljedstvo, zdravlje, priznanje, umirovljenje. Savjetuje vas da imate vjeru u budućnost koja će biti sve bolja. Razdoblje pred vama nosi preplavljenost samopouzdanjem, osjećaje ponosa i sreće.

U poslu tarot karta Desetka novčića simbol je povišice i unapređenja. U financijama jako dobro stojite. Vrijeme je i da počnete ulagati za budućnost.

Kod zdravlja ova tarot karta znak je dobrog zdravlja i dobre tjelesne kondicije.

U ljubavi tarot karta Desetka novčića savjetuje vas da je pravo vrijeme za druženje, upoznat ćete nekoga na sasvimdesetka novčića1 neobičnom mjestu. Oni u vezama imat će sve iskreniji i bolji odnos. U ljubavi ova karta poručuje da su pred vama zaruke ili vjenčanje.

desetka novčićaNaopako okrenuta ova tarot karta simbolizira obiteljske razmirice i probleme, teškoće u financijama, strah, probleme na poslu. Previše ste fokusirani na ono što nemate, a ne na ono što imate. Obratite pozornost na posao, moguće je da ćete ostati bez posla. Ovako okrenuta karta upozorava vas i na bolest nekoga iz obitelji.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)