Tarot karta desetka mačeva

horoscope guru

tarot karta desetka mačeva

Promijenjivo razdoblje uz velika previranja, velika borba, ali i nesreća. Pred vama su strahovi i brige, ono što potiskujete izaći će na svjetlo dana. Promjene koje će uzdrmati vašu svakodnevnicu.

desetka mačeva1Pozitivna strana ove karte jeste da ipak nakon propadanja dolazi faza kvalitetnijeg života. Sigurno će brzo nastupiti razdoblje sreće i smirenosti.

 

 

 

Tarot karta desetka mačeva za posao je važna jer vam ukazuje na promjene koje nisu pozitivne. Stoga je potrebandesetka mačeva2 oprez i mirovanje.

U ljubavi desetka mačeva može značiti da vašoj vezi dolazi kraj. Ako ne želite prekid, mirujte, uhvatite se u koštac sa svim problemima.

Uz novac i financije karta desetka mačeva upozorava vas da pazite kako torošite i da ne ulazite u nikakve rizike.

desetka mačeva4Što se zdravlja tiče karta desetka mačeva upozorava na loše psihičko stanje i velike nervoze. Maknite se od svega onoga što vas smeta, što na vas utječe negativno.

 

 

Karta desetka mačeva okrenuta naopako simbol je krize, nepovjerenja, posljedica prijašnjegadesetka mačeva3 ponašanja. Slijedi razdoblje u kojem ćete se morati puno truditi i odricati. Iz ovih teških situacija izaći ćete napaćeni, ali spremni na nove životne poteze koji će vam ponovo donijeti radost u život.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)