Tarot karta Deset pehara

horoscope guru

tarot karta deset pehara [640x480]

Ova karta simbolizira, sreću, radost, nadu, novi život. Savjetuje da vjerujete u budućnost. Vrijeme je da učinite promjene karta deset pehara2koje dugo želite, a ovo je pravi trenutak jer ići će vam sve od ruke. Razdoblje pred vama obilježava sklad u obitelji.

U poslu tarot karta Desetka pehara govori u poslovnom uspjehu i napretku. Neki će biti unaprijeđeni, dok oni koji traže posao imat će sreće.

U zdravlju ova tarot karta pokazuje vam da ne odgađate posjet liječniku jer tegobe koje vas pratekarta deset pehara3 mogle bi se zakomplicirati.

U ljubavi tarot karta Desetka pehara savjetuje vam da iskrenost je važna u vašoj vezi. Očekuje vas sklad sa partnerom, a oni koji su još sami na nekom neobičnom mjstu će se zaljubiti.

 

karta deset pehara1Okrenuta naopako ova tarot karta simbolizira, neiskrenost, neispunjenost, loše samopouzdanje. Razdoblje u kojem ste previše fokusirani na ono što nemate. Potrebno je da poslušate savjete kolega u poslu koji vam žele dobro. U ljubavi nemojte potiskivati emocije, vrijeme je da kažete ono što zaista osjećate.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)