Tarot karta Đavo

horoscope guru

tarot karta đavo [640x480]

karta đavo3Ova karta simbolizira  čovjekove strahove i ovisnosti. Nemojte se zavaravati da vas je snašlo neko zlo, odgovornost je na vama. Okovi koju su oko vas sami ste ih stvorili i sami ih se morate riješiti. Imate izbor, pobijediti samoga sebe.

U poslu tarot karta Đavo ukazuje na težak period nezadovoljstva koji ste sami stvorili. Imate izbor trgnuti se ili naći novi posao. U financijama ovo je teško razdoblje u kojem ćete teško dolaziti do novca.

U zdravlju ova tarot karta govori da imate puno stresa kojega se morate riješiti.karta đavo4

U ljubavi tarot karta Đavo govori da je došlo vrijeme da prekinete vezu u kojoj se osjećate loše. Ako ipak želite sačuvati vezu, otvoreno razgovarajte o svojim osjećajima i željama.

 

karta đavo1Okrenuta naopako karta Đavo simbolizira obračun sa vlastitim strahovima i veliku ambiciju. Karta označava period u kojem ćete prekinuti neke loše veze, promijenit ćete odnos prema novcu i dopustiti si neke nove vidike.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)