Tarot karta Četvorka pehara

horoscope guru

tarot karta četvorka peha

karta četvorka pehara1Ova karta simbolizira čekanje, nemoć, sumnju, odgađanje, izbacivanje, izolaciju. Simbol je ranjivosti i teškog suočavanja sa istinom. To ja karta koja vam poručuje da plakanjem nad vlastitom sudbinom ne postižete ništa dobro.

I uz posao ova tarot karta govori da ništa se ne dešava, dosada. Savjetuje vas da prihvatite čekanje kao izbor. U novcu ne stojite loše koliko god vi da mislite da je loše.

U zdravlju tarot karta Četvorka pehara govori vam da se stanje poboljšava, ali trebatekarta četvorka pehara2 promijeniti životne navike.

U ljubavi tarot karta Četvorka pehara ukazuje da vaša veza je na raskršću. Ništa ne požurujte i ne donosite nagle odluke. Ako vi mislite da je vaša veza dobra, savjet ove karte je da provjerite gdje se kreće vaš partner.

karta četvorka peharaNaopako okrenuta ova tarot karta simbolizira inicijativu, napredak, uzbuđenje zbog novih prilika. Loše razdoblje je iza vas. Ovo je vrijeme da mijenjate način na koji pristupate samima sebi i drugima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)