Tarot karta Četvorka novčića

horoscope guru

tarot karta četiri novčića [640x480]

karta 4 novčića2Četvorka novčića simbolizira promjene, sreću, materijalnu stabilnost, ali i moguću dosadu i stagnaciju. Upozorava vas da se nepotrebno držite ljudi i novca na nepravilan način. Držite ljude a i financije pod nekom nezdravom kontrolom, ali budite sigurni da takva stabilna situacija i vaše ophođenje nije ključ za vaš uspjeh.

U poslu tarot karta Četvorka novčića govori da ste zaglavili u poslu koji vas ne veseli. Pred vam je odluka, ili napustite ovaj posao i pokrenite novi ili zasučite rukave i pomirite se sa sadašnjom situacijom.

U zdravlju ova tarot karta govori o dobrom zdravlju, ali i problemima psihe, česte depresije.karta 4 novčića3

Kod ljubavi tarot karta Četvorka novčića upozorava vas da budete uporni u načinu na koji želite da vaš odnos se gradi. Ova karta zapravo vam govori da je došlo vrijeme da prekinete vezu u kojoj ste loše i vi i vaš partner.

 

karta 4 novčića1Naopako okrenuta ova tarot karta označava razdoblje loših faza i posljedica, često će vam se dešavati da ćete biti nespremni za donošenje odluka.  To što ne napredujete u poslu poprilično će vas frustrirati. Loši odnosi u vezama i brakovima ne znače ništa značajno, proći će i ovaj period.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)