Tarot karta Četvorka mačeva

horoscope guru

tarot karta četvorka mačeva [640x480]

karta četvorka mačeva2Ova tarot karta simbolizira meditaciju, odmak od svakodnevnice i period neaktivnosti. Savjetuje vam da uzmete predah od svakodnevnih problema i briga. Također može označavati razdoblje provedeno u zatvoru ili bolnici.

U poslu tarot karta Četvorka mačeva govori da situacija u polu stagnira, nezadovoljni ste, dobro je da uzmete ako možete godišnji odmor. Savjetuje vas da čekate i budete strpljivi. U financijama ova karta govori da je dobro, ako imate dugove vrijeme je da ih vratite.karta četvorka mačeva3

Kod zdravlja ova tarot karta simbolizira period dobrog zdravlja i dobre forme.

U ljubavi tarot karta Četvorka mača upozorava vas da će partner vršiti na vas pritisak. Budite sigurni u ono što vi želite i nikako ne odustajte od svojih principa.

karta četvorka mačeva1Naopako okrenuta ova karta upozorava vas da je ovo razdoblje oznčeno osjećajem nesigurnosti, odbačenosti, bespomoćnosti i usamljenosti. Sami sebi ćete biti najveći neprijatelj.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)