Tarot karta Car

horoscope guru

tarot karta car [640x480]

Tarot karta Car nosi u sebi veliku kreativnu snagu, autoritet. Teži uspostavljanju harmoničnog života. Ova tarot karta nosi u sebi veliku snagu moći, energije. Ambicije, strastvenosti, samopouzdanja, dominacije i moći. Karta car poručuje da moramo biti otvoreni i gledati na na događanja oko nas sa manje emocija. Trebamo zauzeti čvrsti stav, da bi u određenim životnim okolnostima preuzeli kontrolu nad situacijama oko nas. To je karta koja nas usmjerava i poručuje da su naše želje jedno, a realnost sasvim drugo, te da je bitno da postupimo po našoj intuiciji i budemo objektivni.car2

U poslovnom segmentu kad se otvori ova karta Car, upućuje vas da je vrijeme ambicija pred vama, poslovnim dobrih promjena, upornost je vrlo bitna za ostvarenje polovnih želja.

car11U ljubavi i emotivnom životu tarot karta Car upućuje na odluke o zasnivanju braka ili odluka o zajedničkom  životu. To je i karta koja odnose u ljubavi pokazuje uz vrijeme koje dolazi uz vjernost i odanost.

 

Kad je polje zdravlja u pitanju ova karta pokazuje probleme sa bolestima srca, probleme krvnog tlaka i probleme sa vidom.

Ako je tarot karta Car okrenuta naopako, ukazuje na nepravednost zbog nedostatka samopouzdanja i odgovornosti. Nekadcar3 se odnosi i na osobu koja je vrlo dominantna i vrši pritisak svoje volje prema ostalima, kako u poslu tako i u ljubavi.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)