Tarot karta As štapova

horoscope guru

taropt karta as štapova [6

Tarot karta As štapova simbol je novog početka, nove životne faze, daje vam životnu snagu. Kad se otvori ova karta karta as štapova2predznak je boljeg života i prestanak lošeg perioda. Odlično je vrijeme da započnete nešto novo, nešto o čemu već dugo planirate.

Kada vam se tarot karta As štapova otvori uz posao, znači da ćete u polu imati napredak, uspjeh koji niste ni očekivali. Nemojte biti skromni, uzmite sve što vam se pruža. As štapova uz novac nagovještaj je velikog dobitka, ne znaći nužno uz novac, ali moguće je da ćete dobiti neki skupocjen poklon ili se radi o nasljedstvu.karta as štapova3

U ljubavnom polju ova tarot karta daje vam na znanje, ako niste u vezi, vrlo skoro ćete se zaljubiti i ući u ozbiljan odnos. Za one u vezi ova karta znači da je vrijeme da se opuste i da će ući u puno dublji odnos sa partnerom. U zdravstvenom segmentu otvaranjem ove tarot karte, vaše zdravlje ide na bolje, vrijeme je da uvedete nove načine tjelovježbe i ishrane.

karta as štapovaNaopako okrenuta karta As štapova simbolizira potrebu za pripadanjem, neodlučnost. Sve će vam biti teško u ostvarenu ciljeva osjećat ćete frustracije, nezadovoljstvo. U ljubavnim odnosima moguća je i nevjera, nepovjerenje, nedostatak bliskosti. Zapravo, ukazuje da naučite kontrolirati vlastitu tvrdoglavost i pesimizam.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)